Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Mabola Praktijk B.V. een goede partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alle informatie van Mabola Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Mabola Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Mabola Praktijk B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24299657.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis