Is Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen uit Culemborg.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Culemborg. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30280538.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.