error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen uit Culemborg. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen

Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Culemborg. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30280538.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen
Branche
Notaris
KVK
30280538
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
29-05-2009
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen