error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen een goede partner. Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen uit Culemborg.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen

Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Culemborg. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30280538.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Maatschap Ton & Van den Broecke Notarissen
Branche
Notaris
KVK
30280538
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
29-05-2009
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen