Is Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alle informatie van Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen

Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34376853.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis