Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen een goede partner.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen uit Amsterdam.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen

Maatschap Seinstra Van Rooij Notarissen is een notaris uit Amsterdam. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34376853.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.