error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Scholten en Wilmink Notarissen de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Maatschap Scholten en Wilmink Notarissen uit Hoogeveen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Maatschap Scholten en Wilmink Notarissen is een notaris kantoor uit Hoogeveen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1137996.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Scholten en Wilmink Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Maatschap Scholten en Wilmink Notarissen
Branche
Notaris
KVK
1137996
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1894
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen