Is Maatschap Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat alles van Maatschap Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen uit Vlissingen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Maatschap Sauer & Oonk Adviseurs & Notarissen is een notaris gevestigd in Vlissingen. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20146048.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte