error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Notariskantoor Oosterhesselen het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Maatschap Notariskantoor Oosterhesselen uit Oosterhesselen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Maatschap Notariskantoor Oosterhesselen

Maatschap Notariskantoor Oosterhesselen is een notaris uit Oosterhesselen. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01165813.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Notariskantoor Oosterhesselen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Maatschap Notariskantoor Oosterhesselen
Branche
Notaris
KVK
1165813
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen