Is Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep

Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24480365.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte