error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep de ideale notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier vind je alles van Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep is een notaris uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24480365.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Maatschap Notariskantoor De Randamie & Verstoep
Branche
Notaris
KVK
24480365
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen