error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Maatschap Mikx De Boer Notarissen een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Maatschap Mikx De Boer Notarissen uit Emmen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Maatschap Mikx De Boer Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Maatschap Mikx De Boer Notarissen is een notaris uit Emmen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01164659.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Maatschap Mikx De Boer Notarissen
  • Angelsloerdijk 29, 7822HK, Emmen
  • 0591 687687
Branche
Notaris
KVK
1164659
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen