error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Metis Notarissen het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Maatschap Metis Notarissen uit Maastricht-Airport.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Maatschap Metis Notarissen is een notaris kantoor uit Maastricht-Airport. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 54887054.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Metis Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Maatschap Metis Notarissen
Branche
Notaris
KVK
54887054
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
46

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen