Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Maatschap Metis Notarissen een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Maatschap Metis Notarissen uit Maastricht-Airport. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Maatschap Metis Notarissen

Maatschap Metis Notarissen is een notaris uit Maastricht-Airport. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 54887054.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Metis Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.