error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Metis Notarissen de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Maatschap Metis Notarissen uit Maastricht-Airport.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Maatschap Metis Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Maatschap Metis Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht-Airport. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54887054.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Maatschap Metis Notarissen
Branche
Notaris
KVK
54887054
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
46

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen