error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Maatschap Lingewaerd Notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Maatschap Lingewaerd Notarissen uit Huissen.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Maatschap Lingewaerd Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Huissen. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59945206.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Lingewaerd Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Maatschap Lingewaerd Notarissen
  • Julianastraat 2a, 6851KK Huissen
  • 026-3265100
Branche
Notaris
KVK
59945206
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen