Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Maatschap Lingewaerd Notarissen een juiste partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Maatschap Lingewaerd Notarissen uit Huissen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Maatschap Lingewaerd Notarissen is een notaris uit Huissen. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59945206.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Lingewaerd Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.