Is Maatschap Kroes & Partners de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Maatschap Kroes & Partners uit Ter Aar.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Kroes & Partners of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Maatschap Kroes & Partners is een notaris kantoor uit Ter Aar. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27329819.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen