error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap het Zijper Notariskantoor het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Maatschap het Zijper Notariskantoor uit Schagerbrug.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap het Zijper Notariskantoor of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Maatschap het Zijper Notariskantoor is een notaris kantoor uit Schagerbrug. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37159197.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Maatschap het Zijper Notariskantoor
Branche
Notaris
KVK
37159197
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen