error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap het Zijper Notariskantoor de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Maatschap het Zijper Notariskantoor uit Schagerbrug. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap het Zijper Notariskantoor of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Maatschap het Zijper Notariskantoor

Maatschap het Zijper Notariskantoor is een notaris uit Schagerbrug. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37159197.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Maatschap het Zijper Notariskantoor
Branche
Notaris
KVK
37159197
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen