error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Maatschap H.A. Hartsuiker een goede partner. Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Maatschap H.A. Hartsuiker uit Emmeloord.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Maatschap H.A. Hartsuiker of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Maatschap H.A. Hartsuiker is een notaris gevestigd in Emmeloord. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32162872.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Maatschap H.A. Hartsuiker
Branche
Notaris
KVK
32162872
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen