Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Maatschap H.A. Hartsuiker een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Maatschap H.A. Hartsuiker uit Emmeloord. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap H.A. Hartsuiker of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Maatschap H.A. Hartsuiker is een notaris gevestigd in Emmeloord. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32162872.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte