Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Maatschap Frantzen en van Sisseren een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Maatschap Frantzen en van Sisseren uit Goes. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Maatschap Frantzen en van Sisseren of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Maatschap Frantzen en van Sisseren is een notaris kantoor uit Goes. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20161888.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.