Is Maatschap Frantzen en van Sisseren de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Maatschap Frantzen en van Sisseren uit Goes.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maatschap Frantzen en van Sisseren of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Maatschap Frantzen en van Sisseren is een notaris kantoor gevestigd in Goes. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20161888.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling