error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Maatschap Demaret Salman Notarissen een juiste keuze. Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Maatschap Demaret Salman Notarissen uit Obdam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Demaret Salman Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Maatschap Demaret Salman Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Obdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 59240385.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Maatschap Demaret Salman Notarissen
  • Dorpsstraat 40a, 1713HJ, Obdam
  • 022 6451441
Branche
Notaris
KVK
59240385
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
18-11-2013
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen