error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen een goede partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen uit Aalten.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen

Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen is een notaris gevestigd in Aalten. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09210904.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
9210904
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2006
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen