error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen uit Aalten. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen is een notaris gevestigd in Aalten. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9210904.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen
Branche
Notaris
KVK
9210904
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-06-2006
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen