Is Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen uit Aalten. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen

Maatschap Brinkman & Rensen Notarissen is een notaris uit Aalten. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 9210904.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis