error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maas Notarieel B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Maas Notarieel B.V. uit Driebergen-Rijsenburg. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maas Notarieel B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Maas Notarieel B.V.

Maas Notarieel B.V. is een notaris kantoor uit Driebergen-Rijsenburg. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52905020.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Maas Notarieel B.V.
  • De Beaufortlaan 6, 3971BM Driebergen-Rijsenburg
  • 0343-840152
  • m.maas@heuvelrugnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
52905020
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen