error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Maas Notarieel B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Maas Notarieel B.V. uit Driebergen-Rijsenburg. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Maas Notarieel B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Maas Notarieel B.V. is een notaris gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52905020.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Maas Notarieel B.V.
  • De Beaufortlaan 6, 3971BM, Driebergen-Rijsenburg
  • 0343-840152
  • m.maas@heuvelrugnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
52905020
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen