Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Maaldrink Notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat alle informatie van Maaldrink Notarissen uit 's-Gravenhage. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Maaldrink Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Maaldrink Notarissen

Maaldrink Notarissen is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27346868.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte