Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is M. Pekel Holding B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van M. Pekel Holding B.V. uit Emmeloord. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? M. Pekel Holding B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

M. Pekel Holding B.V. is een notaris kantoor uit Emmeloord. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32133740.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling