error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is M. Pekel Holding B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat een overzicht van M. Pekel Holding B.V. uit Emmeloord. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

M. Pekel Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmeloord. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32133740.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M. Pekel Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

M. Pekel Holding B.V.
  • Ecopark 42, 8305BK, Emmeloord
  • 0527-615931
  • info@pekelklein.nl
Branche
Notaris
KVK
32133740
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-03-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen