error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is M. Pekel B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over M. Pekel B.V. uit Emmeloord.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

M. Pekel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Emmeloord. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 32145649.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? M. Pekel B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

M. Pekel B.V.
  • Ecopark 42, 8305BK, Emmeloord
  • 0527-615931
Branche
Notaris
KVK
32145649
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen