error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is M. Pekel B.V. de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over M. Pekel B.V. uit Emmeloord.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? M. Pekel B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

M. Pekel B.V. is een notaris gevestigd in Emmeloord. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32145649.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

M. Pekel B.V.
  • Ecopark 42, 8305BK Emmeloord
  • 0527-615931
Branche
Notaris
KVK
32145649
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen