Is Lustrous Law B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Lustrous Law B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Lustrous Law B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34387474.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lustrous Law B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.