error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is LuNoMé B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over LuNoMé B.V. uit Heinkenszand.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? LuNoMé B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

LuNoMé B.V. is een notaris uit Heinkenszand. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68674465.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

LuNoMé B.V.
  • Warande 9, 4451AG Heinkenszand
Branche
Notaris
KVK
68674465
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-04-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen