error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is LuNoMé B.V. een juiste partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alles van LuNoMé B.V. uit Heinkenszand. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? LuNoMé B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

LuNoMé B.V. is een notaris gevestigd in Heinkenszand. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68674465.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

LuNoMé B.V.
  • Warande 9, 4451AG, Heinkenszand
Branche
Notaris
KVK
68674465
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-04-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen