Is Lubbers en Dijk Notarissen de juiste notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Lubbers en Dijk Notarissen uit Amsterdam.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lubbers en Dijk Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Lubbers en Dijk Notarissen is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34370388.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte