error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is LT Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alle informatie van LT Praktijk B.V. uit Breda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

LT Praktijk B.V. is een notaris uit Breda. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20115208.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? LT Praktijk B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

LT Praktijk B.V.
  • Mauritsstraat 32, 4811ER, Breda
  • 076-5652850
Branche
Notaris
KVK
20115208
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen