error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is LT Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van LT Praktijk B.V. uit Breda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? LT Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

LT Praktijk B.V. is een notaris uit Breda. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20115208.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

LT Praktijk B.V.
  • Mauritsstraat 32, 4811ER Breda
  • 076-5652850
Branche
Notaris
KVK
20115208
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-05-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen