Is LT Praktijk B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over LT Praktijk B.V. uit Breda.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? LT Praktijk B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

LT Praktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breda. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 20115208.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.