error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is LSVI Beheer B.V. een goede partner. Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van LSVI Beheer B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? LSVI Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

LSVI Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54496047.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

LSVI Beheer B.V.
  • Parnassusweg 737, 1077DG, Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
54496047
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-01-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen