Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Lottijn Advies B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Lottijn Advies B.V. uit Tienhoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lottijn Advies B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Lottijn Advies B.V.

Lottijn Advies B.V. is een notaris kantoor uit Tienhoven. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32086646.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.