error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Lottijn Advies B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Lottijn Advies B.V. uit Tienhoven.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lottijn Advies B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Lottijn Advies B.V. is een notaris gevestigd in Tienhoven. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32086646.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de priv├ęsfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Lottijn Advies B.V.
  • Dwarsdijk 9, 3612AN, Tienhoven
Branche
Notaris
KVK
32086646
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen