error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Lottijn Advies B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Lottijn Advies B.V. uit Tienhoven. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lottijn Advies B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Lottijn Advies B.V. is een notaris uit Tienhoven. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32086646.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Lottijn Advies B.V.
  • Dwarsdijk 9, 3612AN Tienhoven
Branche
Notaris
KVK
32086646
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-07-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen