error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Loix BV een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Loix BV uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Loix BV of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Loix BV is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70495297.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Loix BV
Branche
Notaris
KVK
70495297
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen