error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Lochstafel B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alles van Lochstafel B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Lochstafel B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30227771.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lochstafel B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Lochstafel B.V.
  • Jachthavenweg 121, 1081KM Amsterdam
  • 020-6789673
Branche
Notaris
KVK
30227771
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-06-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen