error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is LiYaRo B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van LiYaRo B.V. uit Spijkerboor. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? LiYaRo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over LiYaRo B.V.

LiYaRo B.V. is een notaris kantoor uit Spijkerboor. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64735923.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

LiYaRo B.V.
  • Oudelandsdijk 7, 1458PN Spijkerboor
  • 075 6354869
Branche
Notaris
KVK
64735923
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen