error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is LiYaRo B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van LiYaRo B.V. uit Spijkerboor. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

LiYaRo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Spijkerboor. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64735923.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? LiYaRo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

LiYaRo B.V.
  • Oudelandsdijk 7, 1458PN, Spijkerboor
  • 075 6354869
Branche
Notaris
KVK
64735923
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-12-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen