error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Lint Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Lint Notarissen uit Lekkerkerk. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Lint Notarissen

Lint Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Lekkerkerk. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 56742533.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lint Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Lint Notarissen
Branche
Notaris
KVK
56742533
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2013
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen