Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Lint Notarissen een juiste partner.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Lint Notarissen uit Lekkerkerk.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Lint Notarissen is een notaris uit Lekkerkerk. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56742533.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lint Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.