Is Lingewaerd Notarissen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Lingewaerd Notarissen B.V. uit Huissen.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lingewaerd Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Lingewaerd Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Huissen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69411468.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis