error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Lingewaerd Notarissen B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier staat alles van Lingewaerd Notarissen B.V. uit Huissen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lingewaerd Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Lingewaerd Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Huissen. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69411468.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Lingewaerd Notarissen B.V.
  • Julianastraat 2a, 6851KK Huissen
  • 026 3265100
Branche
Notaris
KVK
69411468
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen