error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Lingewaerd Notarissen B.V. de passende notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Lingewaerd Notarissen B.V. uit Huissen.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lingewaerd Notarissen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Lingewaerd Notarissen B.V.

Lingewaerd Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Huissen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 69411468.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Lingewaerd Notarissen B.V.
  • Julianastraat 2a, 6851KK, Huissen
  • 026 3265100
Branche
Notaris
KVK
69411468
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
14

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen