Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Linders Notarissen een juiste keuze.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Linders Notarissen uit Breda.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Linders Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Linders Notarissen is een notaris uit Breda. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20165175.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte