error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Linders Notarissen een goede keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je alle informatie van Linders Notarissen uit Breda. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Linders Notarissen

Linders Notarissen is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20165175.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Linders Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Linders Notarissen
Branche
Notaris
KVK
20165175
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1973
Medewerkers
22

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen