Is Linde Notarissen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Linde Notarissen B.V. uit Dedemsvaart. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Linde Notarissen B.V. is een notaris uit Dedemsvaart. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8176284.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Linde Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.