Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Linde Notarissen B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alles van Linde Notarissen B.V. uit Dedemsvaart. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Linde Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Linde Notarissen B.V. is een notaris uit Dedemsvaart. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8176284.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.