error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is L'impresa B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van L'impresa B.V. uit 's-Hertogenbosch. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? L'impresa B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

L'impresa B.V. is een notaris kantoor uit 's-Hertogenbosch. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65952359.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

L'impresa B.V.
  • Parcivalring 74, 5221LN, 's-Hertogenbosch
Branche
Notaris
KVK
65952359
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen