Is L'impresa B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over L'impresa B.V. uit 's-Hertogenbosch.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? L'impresa B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

L'impresa B.V. is een notaris gevestigd in 's-Hertogenbosch. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65952359.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.