error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is L'impresa B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van L'impresa B.V. uit 's-Hertogenbosch. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? L'impresa B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

L'impresa B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Hertogenbosch. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 65952359.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

L'impresa B.V.
  • Parcivalring 74, 5221LN 's-Hertogenbosch
Branche
Notaris
KVK
65952359
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-04-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen