error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Limes Netwerk Notarissen Boskoop het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alles van Limes Netwerk Notarissen Boskoop uit Alphen aan den Rijn. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Limes Netwerk Notarissen Boskoop of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Limes Netwerk Notarissen Boskoop is een notaris gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52383237.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Limes Netwerk Notarissen Boskoop
Branche
Notaris
KVK
52383237
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
22

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen