error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Limaflo B.V. een juiste keuze.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van Limaflo B.V. uit Waddinxveen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Limaflo B.V. is een notaris uit Waddinxveen. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29043365.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Limaflo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Limaflo B.V.
  • Kuyperhoeve 37, 2743JN Waddinxveen
  • 0182-639300
Branche
Notaris
KVK
29043365
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen