error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Limaflo B.V. een goede partner. Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Limaflo B.V. uit Waddinxveen.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Limaflo B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Limaflo B.V. is een notaris gevestigd in Waddinxveen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 29043365.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Limaflo B.V.
  • Kuyperhoeve 37, 2743JN, Waddinxveen
  • 0182-639300
Branche
Notaris
KVK
29043365
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen