error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is LiamLux Vincit B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over LiamLux Vincit B.V. uit Amsterdam.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

LiamLux Vincit B.V. is een notaris uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59183454.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? LiamLux Vincit B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

LiamLux Vincit B.V.
  • Hugo de Vrieslaan 3, 1097ED, Amsterdam
  • 020 4629880
Branche
Notaris
KVK
59183454
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-11-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen