error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Lexperience B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Lexperience B.V. uit Eersel. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lexperience B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Lexperience B.V. is een notaris uit Eersel. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17156501.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Lexperience B.V.
Branche
Notaris
KVK
17156501
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-06-2003
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen