error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Lexis Notarissen Meppel een goede partner. Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Lexis Notarissen Meppel uit Meppel.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lexis Notarissen Meppel of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Lexis Notarissen Meppel is een notaris gevestigd in Meppel. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01169285.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Lexis Notarissen Meppel
Branche
Notaris
KVK
1169285
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1999
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen