error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Les Échasses B.V. een juiste keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Les Échasses B.V. uit Amsterdam.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Les Échasses B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Les Échasses B.V.

Les Échasses B.V. is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58671048.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Les Échasses B.V.
  • Stadionweg 176, 1077TC Amsterdam
  • 020 6232851
Branche
Notaris
KVK
58671048
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-08-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen