error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Lemstra Notariskantoor een goede keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Lemstra Notariskantoor uit Kesteren. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Lemstra Notariskantoor of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Lemstra Notariskantoor is een notaris kantoor gevestigd in Kesteren. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51750864.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Lemstra Notariskantoor
Branche
Notaris
KVK
51750864
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-01-2011
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen