error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Lemstra Notariskantoor het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Lemstra Notariskantoor uit Kesteren.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Lemstra Notariskantoor

Lemstra Notariskantoor is een notaris kantoor gevestigd in Kesteren. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51750864.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Lemstra Notariskantoor of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Lemstra Notariskantoor
Branche
Notaris
KVK
51750864
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-01-2011
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen