Is Leijser Notariaat B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alle informatie van Leijser Notariaat B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Leijser Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Leijser Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24298377.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte