error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Legum Magister het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Legum Magister uit Hengelo.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Legum Magister of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Legum Magister is een notaris kantoor gevestigd in Hengelo. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67110398.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Legum Magister
Branche
Notaris
KVK
67110398
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
21-10-2016
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen