Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Legum Magister een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Legum Magister uit Hengelo.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Legum Magister is een notaris kantoor gevestigd in Hengelo. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 67110398.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Legum Magister of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.