Is Leenders Notariaat B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Leenders Notariaat B.V. uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Leenders Notariaat B.V. is een notaris uit Breda. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55396275.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Leenders Notariaat B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.