error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Leenders Notariaat B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Leenders Notariaat B.V. uit Breda.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Leenders Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55396275.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Leenders Notariaat B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Leenders Notariaat B.V.
  • Prinsenkade 4, 4811NS Breda
  • 076 5222700
Branche
Notaris
KVK
55396275
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen