error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Leen & Wout Haksteen Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Leen & Wout Haksteen Beheer B.V. uit Zwolle.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Leen & Wout Haksteen Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Leen & Wout Haksteen Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Zwolle. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 08211370.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Leen & Wout Haksteen Beheer B.V.
  • Carry van Bruggenstraat 2, 8023CL Zwolle
  • 038 4551393
Branche
Notaris
KVK
08211370
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-09-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen