Is Leading Edge Praktijk B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Leading Edge Praktijk B.V. uit Rotterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Leading Edge Praktijk B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24481682.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Leading Edge Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.