error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Leading Edge Praktijk B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Leading Edge Praktijk B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Leading Edge Praktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Leading Edge Praktijk B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24481682.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Leading Edge Praktijk B.V.
Branche
Notaris
KVK
24481682
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen