error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Le Ponteix Beheer B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Le Ponteix Beheer B.V. uit Tilburg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Le Ponteix Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Le Ponteix Beheer B.V. is een notaris uit Tilburg. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17228190.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Le Ponteix Beheer B.V.
  • Dr. Ahaushof 146, 5042EM, Tilburg
  • 0416-274962
Branche
Notaris
KVK
17228190
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-06-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen