Is Le Ponteix Beheer B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Le Ponteix Beheer B.V. uit Tilburg.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Le Ponteix Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Le Ponteix Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Tilburg. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17228190.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.