error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Le Canard Etrange B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat alles van Le Canard Etrange B.V. uit Nieuwkoop. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Le Canard Etrange B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwkoop. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28074605.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Le Canard Etrange B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Le Canard Etrange B.V.
  • Zuideinde 51, 2421AB Nieuwkoop
  • 0172-571305
Branche
Notaris
KVK
28074605
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen