Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Le Canard Etrange B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alles van Le Canard Etrange B.V. uit Nieuwkoop. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Le Canard Etrange B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Le Canard Etrange B.V.

Le Canard Etrange B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwkoop. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28074605.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis