error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Le Blaireau B.V. een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Le Blaireau B.V. uit Hulst.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Le Blaireau B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Le Blaireau B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hulst. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22054801.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Le Blaireau B.V.
Branche
Notaris
KVK
22054801
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
07-04-2004
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen