Is Le Blaireau B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Le Blaireau B.V. uit Hulst.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Le Blaireau B.V. is een notaris kantoor uit Hulst. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 22054801.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Le Blaireau B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.