error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Laurentius & Notariaat B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Laurentius & Notariaat B.V. uit 's-Gravenzande.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Laurentius & Notariaat B.V.

Laurentius & Notariaat B.V. is een notaris gevestigd in 's-Gravenzande. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27189598.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Laurentius & Notariaat B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Laurentius & Notariaat B.V.
  • Iepstraat 9, 2691EX, 's-Gravenzande
  • 0174-637500
Branche
Notaris
KVK
27189598
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2000
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen