Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Laurentius & Notariaat B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Laurentius & Notariaat B.V. uit 's-Gravenzande.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Laurentius & Notariaat B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenzande. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27189598.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Laurentius & Notariaat B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.